ÜLKÜ GRUP, ÜKEA MARKASIYLA GENİŞLİYOR

ÜLKÜ GRUP, ÜKEA MARKASIYLA GENİŞLİYOR

ÜKEA Markası, Ülkü Grup tarafından düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, Adnan Menderes Hava Limanı civarındaki Görece Mahallesinde açtığı AVM’de gerçekleştirilen basın toplantısında Türkiye’deki kurulumlarını tamamladıktan sonra yurtdışında da genişleyeceklerini duyurdu.

Ümit Ülkü, toplantıda yaptığı konuşmada, “Heyecanımıza ortak olduğunuz için burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Yarım asrı aşkın ticaret deneyimimizi, ÜKEA markası çatısı altında açılışa sayılı günler kala sizlere sunmaktan onur duyuyorum” dedi.

Konuşmasında, bugüne kadar elde ettikleri başarıyı alın teri ve emeğin birleşiminden doğan takım çalışmasının maddi sermayesine değer vererek açıklayan Ülkü, ticaretin güven ve istikrar üzerine kurulu olduğunu vurguladı.

Ülkü, kurumsal imajlarını koruyarak milli ve yerli ekonomi bayrağını dalgalandırma kararlılıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Ülkü Grup’un küresel rekabet ve tekelleşme eğilimine karşı bilinçli bir duruş sergilediğini ifade eden Ümit Ülkü, ÜKEA markasını Türkiye’ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ayrıca, Ülkü Grup olarak dünya genelindeki ekonomik zorluklara karşı üretmeye, çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

Ülkü, “ÜKEA olarak, insanların yaşam alanlarında hayal ettikleri şıklığı, konforu, kaliteyi ve estetiği kendi ülkelerinde, kendi şehirlerinde, kendi öz sermayeleriyle tercih etmelerini istedik. Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. Özgüvenimiz, güçlü öz sermayemiz, teknolojiye olan yetkinliğimiz ve evrensel standartlarda ahlaki değerlere bağlılığımızla ‘güç birliği’ misyonumuzda, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olarak faaliyetimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir