Gençlik Kurultayı İkinci Defa Bornova’da Toplanıyor

İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi ikinci defa toplanıyor.

Yapılan açıklamada, “Meslek Örgütü, Sendika, Spor Kulübü ve Birliklerin Değerli Temsilcileri,

zmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, genç ve dinamik ruhuyla öne çıkan İzmir’i daha da geliştiren, gençlerin düşüncelerini ve fikirlerini ön plana çıkaran bir kurum olarak, gençliği konuşmak ve onların yerelde ve ulusal düzeydeki önemini vurgulamak amacıyla “Yerel Gençlik Stratejisi Çalıştayı” düzenliyor.

İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Av. İsmail Ferhat Kaplan, yaptığı açıklamada, “İlk fazını gençlik alanında çalışmalar yapmış birçok sivil toplum kuruluşu ve inisiyatifin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz çalıştayın ikinci fazını sizlerin katılımıyla gerçekleştirmeyi hedeflediğimizi ilan etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Katkılarınızla gerçekleşecek çalıştayın sonuç raporu, yeni fikirlerin, stratejilerin ve yaklaşımların geliştirilmesine katkıda bulunarak, gelecek yıllarda İzmir’in daha güçlü ve dinamik bir gençlik kenti olmasına yardımcı olacaktır.

Yerel Gençlik Stratejisi Çalıştayı 2. Fazı’nda 15-30 yaş arasındaki kıymetli temsilcilerinizi aramızda görmeyi heyecanla bekliyoruz.”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir