EŞİMLE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

EŞİMLE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

 

“Merhaba Buluşmaları”na konuk olan Olte Sanat Vakfı İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten  “Eşimle elimizi taşın altına koyduk ve Olten Sanat Vakfı’nı  kurduk” dedi.

Etkinlikte katılımcıların sorularına samimi cevaplar veren Olten “Filarmoni Orkestramız 9 Aralık 2013 de Vivaldi’nin 4 mevsimini çalarak ilk konserini verdi. Filarmoni Orkestrası ile birlikte çok sayıda sanatçıyı istihdam ediyoruz. Sadece İzmir’de değil başka şehirlerde ve hatta başka ülkelerde konserler yapıyoruz. Amsterdam’daki konser inanılmazdı. Muhteşem bir geceydi, sahnede 72 kişiydik. Olten Sanat sadece Filarmoni Orkestrası’ndan oluşmuyor.

İki de okulumuz var.Buralardan burslu yetiştirdiğimiz pırıl pırıl gençler var. Ayrıca heykel sempozyumu yapıyoruz. Geleceğimize yatırım yapan Olten Sanat Ailesi olarak kağıt kullanımını kaldırdığımız için konser biletlerimizi QR Kod olarak sunmaya devam ederken, sezon kombinelerimizi de bu yıl bu sisteme dahil ettik. Konserlere öğrencileri çekmek için” askıda bilet” uygulamamız da devam ediyor. Her konserimizi kayıt altına alıyoruz ve sonrasında  you tube a koyuyoruz. Olten Filarmoni ailesi olarak geçen sezonu yurt içi ve dışında gerçekleştirdiğimiz toplam 18 konser ile tamamladık. İlk günkü heyecanla yeni sezonumuza 16 Ekim’de  Şef Jurgen Hempel yönetiminde piyano sanatçısı Olga Scheps ile başlıyoruz “ şeklinde konuştu.

Merhaba Dergisi’nin düzenlediği ağırlıklı olarak gazeteciler ile okurların katıldığı “Merhaba Buluşmaları”na konuk olan Olten’e Sevmedya Genel Koordinatörü Bektaş Türk’ün günün anısına bir ödül takdim etmesi sonrası grup fotoğrafları çekildi.

Merhaba Buluşmaları
EŞİMLE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK
Merhaba Buluşmaları
EŞİMLE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK
Merhaba Buluşmaları
EŞİMLE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir