GENÇ YAŞTA KÖTÜ HASTALIKTAN VEFAT EDEN MÜHENDİS İÇİN LOKMA

GENÇ YAŞTA KÖTÜ HASTALIKTAN VEFAT EDEN MÜHENDİS İÇİN LOKMA

GENÇ YAŞTA KÖTÜ HASTALIKTAN VEFAT EDEN MÜHENDİS İÇİN LOKMA

 

Türkiye’de halk arasında kötü hastalık ta denilen kanserden genç yaşta hayatını kaybeden Kafkas Üniversitesi’nde görevli merhum Murat Beşeren için İzmir’de yaşayan eşi ve kayınpederi Mehmet Ali Kutlu lokma dökme hayrı yaptı.

 

İnsanlarımız son zamanlarda artarak; genç, yaşlı demeden çeşitli Kanser hastaığına yenik düşüyor. Son yıllarda Kanser hastalığı çeşitleri; gerek beslenme, gerekse kimyasal ilaçlar, çevreye yayılan kimyasal atıklar ve benzeri sebeplerle genç yaşta da can almaya devam ediyor.

 

Kars’taki Kafkas Üniversitesinde görevli merhum Murat (35) ve eşi Tuğbanur Kutlu Beşeren birlikte görev yapıyorlardı ve 3 yaşında bir erkek çocukları vardı.

 

Merhum Murat Beşeren, yakalandığı amansız hastalığa ancak 18 ay dayanarak 35 yaşında 22 Haziran 2024’te vefat etti.

 

Merhum Murat Beşeren’nun adına; İzmir’de yaşayan TCDDY Taşımacılık A.Ş İzmir Bölge Müdürlüğü Yolcu Servisi Müdürlüğü’nden emekli eşinin Babası Kayınpederin Mehmet Ali Kutlu, Basmane Garı Metro İstasyonu’nda bin200 kişilik İzmir’in geleneksel Lokma döktürme hayrı yaptırdı.

Merhumun Murat adına Mevlid Kandili de vesile edilerek Saat 12.00’de başlayan lokma hayrı, saat 15.30’a kadar sürdü. Lokma dökme hayrında Kuran-ı Kerim okuyan TCDDY’de görevli Atilla Karaaslan, merhumun ve şehitlerimizin adına dua etti.

Lokma hayrına katılan ailesi yanı sıra, kayınpederinin çalıştığı işyeri TCDDY Taşımacılık A.Ş. İzmir Bölge Müdürü Bayram Şahin ve arkadaşları, Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, Türk Kamu Sendika Temsilcisi Mehmet Ai Kalafat, Rusya Konsolosluğunda görevli Cahit Aguş da hazır bulunarak vatandaşlarla birlikte merhum ve şehitlerimize edilen dualara iştirak etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir