AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

 

AK Parti İzmir Danışma Meclisi Kaya Termal Otel’de İl Başkanı Bilal Saygılı koordinesinde; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra  bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri,  Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulları ile İzmir tteşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi.

AK PARTİ DAVASINA İNANMIŞLARIN PARTİSİ

AK Parti İzmir Danışma Meclisi’inde açılışı konuşması yapan İl Başkanı Bilal Saygılı, “AK Parti davasına inanmışların partisidir.” Dedi.

Bilal Saygılı konuşmasında, “AK Parti ikna edilmişlerin değil, davasına inanmışların kurduğu ve devam ettirdiği muhteşem bir medeniyet nüvesidir.

Bu medeniyet yansıması gün gelir Filistin’in sesi olur… Gün gelir Afrika’da mazlum bir halkın umudu… Gün gelir başörtüsü zulmüne uğrayan bir genç kızın gözyaşlarını silen merhamet eli… Gün gelir terörün başına inen çelikten bir yumruk… Gün gelir mavi ve gök vatanda egemenlik iradesi… Gün gelir dünya beşten büyüktür diyerek daha adil bir dünyayı inşa eden cesaret örneği olur….

AK Parti; Hakkari’de kardeşlik, Konya’da hoşgörü, Çukurova’da emek, Gaziantep’te ağız tadı…

Hatay’da, Adıyaman’da, Malatya’da umut olur.

İzmir’de ise AK Parti; geleneklerine sıkı sıkıya bağlı ama değişerek…

İlkelerinden taviz vermeden ama büyüyerek…

Değerlerinden bir adım geri atmadan ama her insanı kapsayarak; ayırmadan, ayrıştırmadan yeni bir hikâye yazıyor.

Bugün bu salonda bulunan herkes bu hikâyenin birer kahramanıdır aslında.

Çünkü biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren özde birlik, özde kardeşlik ve özde samimiyet ilkesini şiar edindik. Kimseyi kırmadık, üzmedik, ötekileştirmedik.

Teşkilatımızı ayrı parçalardan oluşan alelade siyasi bir kadro değil; sarsılmaz, aşılmaz ve yıkılamaz bir kalenin yekpare kilit taşları olarak tahayyül ediyoruz.

Göreve geldiğimiz günden beri dedikodu ve gıybeti reddettik. Sağlıklı iletişim ve samimiyeti önceledik. Perde arkası kulisleri değil aynı masa etrafında gerçekleri konuşmayı itibarlı hale getirdik.

Kangren olacak sorunları ele alarak problemin değil çözümün bir parçası olmayı gündemimize aldık.

23 yıllık devasa bir siyasi hareketiz arkadaşlar!

Evet, İzmir’de de aranmadığını, sorulmadığını söyleyen ve bu yüzden kırgın olduğunu ifade eden kardeşlerimiz vardı.

Hepsini tek tek dinledik; gönül köprülerini yeniden kurduk.

İzmir’in AK Parti tarihinde gördüğü en kalabalık mitingleri hep birlikte yaptık.

Çünkü biz hep birlikte inandık!

Milletvekillerimizden, İl Başkanından ilçe başkanlarına, kadın-gençlik kolları başkan ve yönetimlerimizden mahalle başkan ve yönetimlerimize kadar teşkilatımızın bütün kılcal damarlarında bu inancın gücünü hissettik. İşte bu güç bizi diri tutuyor. Bu güç bizi iri tutuyor. Bu güç İzmir AK Parti Teşkilatını aşılamaz bir kale gibi ayakta tutuyor.

Emin olun kardeşlerim, bu kale gibi duruş çok uzak bir gelecekte asla değil…

Çok çok yakın bir zamanda İzmir’i de AK Parti’nin kalesi haline getirecek!

Yeter ki bu kardeşliğimize halel getirmeyelim. Yeter ki saflarımızı sıkı tutalım. Yeter ki tüm motivasyonumuzu Cumhurbaşkanımızın sırtında taşıdığı bu kutlu davaya omuz vermek için kullanalım.

Biz bir ve beraber oldukça yel kayadan en fazla toz alacaktır.

İzmir’in CHP zulmüne son verecek bu muhteşem teşkilata kadrolarımıza güveniyorum, inanıyorum ve her birinizin önümüzdeki süreçte İzmir’de yazacağımız destanın mimarı olacağınızı biliyorum.

Şunu asla unutmayın Biz İzmir’iz!

Can kardeşi, kan kardeşi, şan kardeşiyiz!

İZMİR’İN ÜSTÜNE ÇÖKMEYE ÇALIŞAN CHP

İzmir’in iyi ve kötü gününde, sevincinde, kederinde hep yanındayız.

Özellikle, karabulut gibi İzmir’in üstüne çökmeye çalışan CHP Belediyeciliği ve politbürosunun habis havasını; AK Parti’nin umut esintileriyle dağıtıyoruz.

Onlar uzakta oynasınlar, biz İzmir’le yakından ilgilenmeyi sürdürüyoruz.

14 ve 28 Mayıs Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İzmir özelinde yakaladığımız başarılar sayesinde teşkilatımızla gurur duyuyoruz.

Yerel seçimlerde de Türkiye geneline göre pozisyonumuzu koruduğumuz ve yoğun emek harcadığınız için sizleri ayrıca tebrik ediyoruz.

Biz İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla tam bir uyum ve koordinasyon içinde seçim sürecini alnımız ak bir şekilde tamamladık.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın da ilçe belediye başkan adaylarımızın da arkasında çelikten bir iradeyle durduk.

Geçici bir başarıyı zafer sanarak çürük tahtaya çivi çakan kifayetsiz CHP zihniyetine de rahat vermedik, vermeyeceğiz.

Uygulamaya koyduğumuz “Gündem İzmir” basın buluşmalarıyla her ay düzenli olarak İzmir’in sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini medya yoluyla kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Asla sinik ve geri bir noktayı kabul etmiyoruz. Savunma pozisyonunu reddediyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan’ın bize öğrettiği gibi! Daima ileri, daima ileri, daima ileri!

Bu anlayışla Tel-Aviv’le İzmir’i kardeş şehir yapmış CHP işgüzarlığını meydana çıkararak bu ayıbı İzmir’in tarihinden sildik.

Yürüttüğümüz yerel diplomasi yöntemleri, medya kuruluşlarını doğru bilgilendirmemiz, dijital mecralardaki yoğun çalışmalarımızla hem Tel-Aviv’i kardeş şehir olmaktan çıkardık, hem de Gazze’yi özbeöz kardeş şehrimiz yaptık.

Makul muhalefet anlayışımızla İzmir’in hayrına olacak ne varsa motor, şerrine meyledecek her girişime fren olduk, olmaya devam ediyoruz.

İş bilmez CHP Belediyeciliğinin, yüklenici firmaların ve sorumsuz yetkililerin yüzünden kaçak akıma kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hukuki süreçlerini yakından takip ediyoruz.

İZBAN’daki 90 dakika düğümünün çözümü için yoğun mesai harcadık, ulaşım sıkıntılarını gündemde tutmayı sürdürüyoruz.

Körfez’deki çevre felaketini, göreve geldiğimiz ilk günden beri ifade ediyoruz.

Bakanlık yatırımlarımızı yok sayan, kendileri yapıyor gibi anlatan CHP’nin algı oyunlarına karşı duruyor, nitelikli muhalefetimizi sürdürüyor ve işin doğrusunu İzmir’e anlatıyoruz.

Teşkilatımızla omuz omuza bir arada bu felsefeyle yola revan oluyoruz.

İlçelerimizi geziyor, hane ziyaretlerimizi ihmal etmiyoruz.

Milletvekillerimizle, teşkilatımızla gönül gönül, kapı kapı, sokak sokak yürümeye devam ediyoruz.

İki günü aynı olan ziyandadır düsturuyla; İzmir için bir önceki günden daha fazla çalışıyoruz.

Yeni bir heyecanla, tazelenmeye, yenilenmeye, yeniden güçlenmeye vesile olacak ilçe ve il kongre süreçlerinin hazırlıkları için de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir