YAŞAR HOLDİG KSK’DAN  SPONSORLUĞUNU ÇEKİYOR 

YAŞAR HOLDİG KSK’DAN  SPONSORLUĞUNU ÇEKİYOR

Selçuk Yaşar’ın emanetine ihanet ediliyor…

Klüpten ve tarftarlardan ise Basın açıklamasıyla yapılan duyurudu, “Yaşar Holding Karşıyaka Spor Kulübü’den sponsorluğunu çekeceğini açıkladı. Yaşar Holding kurucusu merhum Selçuk Yaşar, Yaşamı boyunca en iyi Karşıyakalı diyebileceğimiz bir kişiydi, ancak vefatının ardından en büyük emanetine ihanet ediliyor, Pınar Karşıyaka Basketbol takımı Yaşar Holding destekleriyle yıllarca başarıdan başarıya koştu şimdi ise Sayın E. Feyhan Yaşar Karşıyaka basketbol takımın sponsorluğundan çekileceklerini açıkladı

Rahmetli Selçuk Yaşar’ın emanetine bu kadar kısa sürede nasıl ihanet edilir anlaşılır gibi değil, Karşıyaka spor kulübü bir açıklama yaparak ne kadar önemli bir dönem de sahipsiz bırakıldığını açıkladı….

Bir İzmirli Bir Karşıyakalı olarak bu kararın tekrar gözden geçirileceğini umuyoruz, Emanetler önemlidir !!!

Uzun yıllardır Karşıyaka Spor Kulübü’ne her anlamda paha biçilemeyecek kadar destek sağlayan, özellikle basketbolda Türkiye’nin sayılı birlikteliklerinden birine imza attığımız Yaşar Holding ve Pınar markası, isim hakkı sponsorluğundan çekileceğini belirtmiştir.

Başantrenörümüz Ufuk Sarıca’nın bildirimleri ışığında 2024-2025 sezonu için dört dörtlük bir takım kurma hedefiyle yola çıktık. Bu noktada altı yabancı oyuncu transferimiz ile birlikte yerli rotasyonumuz çok iyi bir şekilde tamamlandı. Hedefleri olan, basketbol kültürümüze yakışır bir takım oluşturmuşken, böyle bir tarihte bu haber ile karşılaşmak, camiamızı derinden üzmüştür.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün kapısı her zaman Yaşar Ailesi’ne açıktır. Bunun aksi hiçbir zaman, hiçbir şart altında düşünülemez. Bununla birlikte; sorumluluklarımız gereği, Yönetim Kurulu olarak bu zor şartlarda hızlı aksiyon almamızın elzem olması sebebiyle yeni sponsorlukların arayışına girilmiştir.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu”

Şekilde açıklama geldi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir