KINAY ODATV YE HODRİ MEYDAN DEDİ

KINAY ODATV YE HODRİ MEYDAN DEDİ

Karabağlar Belediye Ağustos ayı Meclisi’nde gündemde Odatv’de konuşuldu.

Karabağlar Belediye Başkanı E.Helil Kınay “OdaTv’ye hodri meydan.” Dedi.

Karabağlar Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla Ağustos ayı toplantısı Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gündeme dair Karabağlar ile ilgili konular konuşuldu. İlçedeki, uyuşturucu konuları, yeni Hayvan Hakları Kanunu, kadın hakları,  engeliler, mahalelerde çocuklar için düzenlenen çocuk sokak oyunları, kapalı pazaryerleri ve yol yapımı konularının yanında AK Parti ve MHP Meclis Üyeleri OdaTv’de çıkan haberi de gündeme taşıdı.

CHP’li üyeleri Hayvan Hakları konusunda çıkan son yasayı eleştirilermelerinin cevaplayan AK Partili üyeleri ise 2022 yılındaki Belediye Meclisi’nde Hayvanların yakılması konusunu da Karabağlar Meclisi’ne konuşulmasını gündeme taşıması da Belediyenin 2024 Ağustos Meclisi’ne damgasını vurdu.

Karabağlar Belediye Meclisi’nde sonunda soruları cevaplayan Kınay, olaylarla ilgisinin olmadığını, 3. Şahıslarla ilgili olarak Yargıya başvurduğunuz altını çizdi.

Kınay,  yola çıktığı günden bu yana şefaf Belediyecilik yapacağını her ortamda gündeme getirdiğini vurgulayarak, “Olaylarla ilgim yok. Konuşmam da olmadı. OdaTv’ye hodri meydan diyorum” Şeklinde ifadelerde bulunarak meclis üyesi arkadaşlarını da savunacağını kaydetti.

 

KINAY ODATV YE HODRİ MEYDAN DEDİ
Karabağlar Belediye Meclisi’nde CHP Meclis Üyeleri
Karabağlar Belediye Meclisi’nde MHP ve AK Partili Meclisi üyeleri

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir