ASAYİŞ TEMMUZ’DA DA ÖNEMLİ NAŞARIYI YAKALADI 

ASAYİŞ TEMMUZ’DA DA ÖNEMLİ NAŞARIYI YAKALADI

İzmir’de Asayiş Operasyonları: 08-14 Temmuz 2024

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 08-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda önemli başarılar elde edildi.

Yapılan açıklamaya göre, suçla mücadelede kararlılık vurgulanarak kamuoyuna şu bilgiler sunuldu: 19 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.2 adet kurusıkı tabanca yakalandı.646,76 gram narkotik madde ve 3330 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.4 adet çalıntı motosiklet bulundu.

Operasyonlar kapsamında:10 kişi TCK 188 kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan, 68 kişi TCK 191 kapsamında uyuşturucu madde bulundurmak veya kullanmaktan işlem gördü. 221 yoklama kaçağı şahıs yakalandı. 50 kişi tutuklandı.

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız süreceğini belirtti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların desteğiyle daha güvenli bir İzmir hedeflendiği ifade edildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir