E-TAMAM ÇİĞLİ’Yİ SİGORTALAYACAK

E-TAMAM ÇİĞLİ’Yİ SİGORTALAYACAK

E-TAMAM Sigorta Çiğli‘de

İzmir’in metropol ve gelişmeye en açık   ilçelerinden Çiğl’de  E-Tamam Sigorta açıldı.

Çiğli Yeni Mahalle’deki açılışa; İzmir ve Çiğli’nin tanınmış iş insanları, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hikmet Kaya, Yerel seçimlerde Ak Parti Çiğli Belediye başkan adayı Murat Gökçekaya, Siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarların da hazır bulundu.

Konuklarla birlikte E-Tamam Sigorta Genel Nüdürü Kübra Şeker ve eşi Ebu Bekir Şeker ile birlikte görkemli bir açılışa imza attılar.

E-Tamam Sigorta Çiğli Şubesi Görkemli Bir Törenle Açıldı.

İzmir ve Çiğli’nin tanınmış iş insanlarından olan, aynı zamanda yerel seçimlerde AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Murat Gökçekaya, E-Tamam Sigorta’nın Çiğli Yeni Mahalle’deki yeni şubesinin açılışında onur konuğu olarak hazır bulundu.

Açılışta, E-Tamam Sigorta Genel Müdürü Kübra Şeker ve eşi Ebu Bekir Şeker, görkemli bir törene imza atmış oldular.

Çiğli ve İzmir’in iş dünyası ile siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

Açılış töreni, Ege zeybeğinin en iyi ekibi tarafından gerçekleştirilen zeybek oyunları ve müziklerle renklendi. Misafirler, zeybek oyunları ve müziklerle eğlenirken sıcak ve samimi bir ortamın huzurunu yaşadılar.

E-TAMAM ÇİĞLİ’Yİ SİGORTALAYACAK

Genel Müdür Kübra Şeker’den açılış konuşması.

Genel Müdür Şeker, açılış konuşmasında şunları söyledi: “Çiğli ilçesinde her türlü sigorta işleminin çok kolayca yapıldığı işyerimizde, içeri giren her kişi artık bir müşteri değil, sigorta ailemizden biri olarak mutlu ve güven dolu hisler yaşayacak.

Dileğimiz, bir sorun yaşanmaması ancak sigorta ürünleri ile ilgili olarak yaşayacağı her durumda yanına güçlü bir ortak olarak bizi göreceği bir yer olarak tasarladık. Artık iyi günde ve kötü günde bizleri hep yanlarında görecekler. Hep iyi günlerde olalım ümidiyle.

Murat Gökçekaya’dan Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Murat Gökçekaya da açılışta bir konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı: “Bütün dostları bir arada görmek güzel. Yerel seçimlerde destek veren Çiğli halkına öncelikle teşekkürlerimi iletmek isterim.

Şimdi de ilçemizin güzel insanlarından Kübra ve Ebu Bekir dostlarımızın heyecanına ortak oluyoruz.

Çıktıkları bu yolda onlara başarılar diliyorum, bol poliçeli ama kazasız günler dilerim.

”E-Tamam Sigorta’nın Çiğli şubesi, sunduğu sıcak ve samimi ortamla, müşterilerine güven dolu hizmetler vermeye hazır olduğu da gözlendi.

Açılış sonunda misafirlere çeşitli ikram ve hediyelerden sunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir