Konak’ın semt merkezlerinden el emeği sergi

Konak’ın semt merkezlerinden el emeği sergi

 

Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde açılan kurslara katılan kadınların yıl boyu emek vererek hazırladıkları ürünlerin sergilendiği El Emeği Yıl Sonu Sergisi’nde konuşan Başkan Mutlu, “Kadın emeğinin hem görünür olduğu hem değerinin bilindiği; kadınların toplumsal hayata kendi ekonomik gücünü de sağlayarak katıldığı yeni bir dönem planlıyoruz” dedi. 

 

Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde düzenlenen meslek ve hobi kurslarından mezun olan kadınların emeklerinin taçlandığı Konak Belediyesi Semt Merkezleri El Emeği Yıl Sonu Sergisi renkli görüntüler eşliğinde açıldı. Sanathane’de düzenlenen açılış törenine Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’yla birlikte Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Akpınar, sivil toplum kuruluşları ve kadın dernekleri başkan ve temsilcileri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Konak’ın semt merkezlerinden el emeği sergi

Sanathane’de gerçekleştirilen açılış töreni, mini defile ve halk oyunları gösterisinin ardından, kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı sergi Basmane Semt Merkezi’nde açıldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir