BALIKÇILIKTAKİ AKSAKLILAR ÇÖZÜLMELİ

BALIKÇILIKTAKİ AKSAKLILAR ÇÖZÜLMELİ

Saime Bucaklıoğlu “Balıktaki aksaklıkları bir an önce çözmeliyiz”

 

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Gümüş Saime Bucaklıoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan adayı Bucaklıoğlu, balık biçimini ziyaret ederek esnafın hesaplarını dinledi. Esnaftan gelen şikayetler üzerine Bucaklıoğlu, ”Balık halinde biriken çöplerin ortamı ve insan sağlığını da tehlikeye atıyor. Balık halindeki aksaklıkları bir an önce çözmeliyiz.” dedi.

 

Yalı Mahallesi’nde bulunan balık biçimini ziyaret eden AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Saime Bucaklıoğlu, esnafla bir araya toplayanları dinledi. Esnaflar özellikle çöplerin düzenli olarak toplanması nedeniyle hem görsel değişimin yaşanmasını hem de kötü kokuların bozulmasından bozulmasından dilediler.

BALIKÇILIKTAKİ AKSAKLILAR ÇÖZÜLMELİ

”Bir an önce yapılması gerekiyor”

 

Esnafların şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanı adayı Bucaklıoğlu “Bu durumda kayıtsız kalamıyor. Balık halinde biriken çöplerin zamanında düzenli bir şekilde toplanması nedeniyle hem görsel olarak yaşanmakta hem de kötü kokuların bozulmasına sebep oluyor. Toplama ve işlemede gerçekleşen olaylarda aksaklıkların bir an önce tamamlanması gerekiyor.Çöp toplama dağılımının, atık parçama sisteminin kapsamlı gibi cezaları alınacak.Çöplerin düzenli olarak toplanacağı emin etkili denetim mekanizmalarını da oluşturacağız.Çöp sorunlarının çözümü ile ilgili olarak yapılacak bu seçimler hem balık halinin estetikleri Yüzyılın hem çevre hem de insanın temel düzeydeki yapısındadır.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir