KOSBİ Meslek Edindirme Eğitimlerine başlıyor

KOSBİ bünyesindeki firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü karşılamak ve iş arayanların mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla KOSBİ Meslek Edindirme Eğitimlerine başlıyor. Özel KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan Okul Sanayi Buluşmaları toplantısında KOSBİ  bünyesindeki firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü  analizlerine göre Metal Teknolojileri Eğitimleri, Makine Teknolojisi Eve Otomasyon-Elektrik Elektronik Teknoloji alanlarında meslek edindirme eğitimleri başlıyor.

KOSBİ Meslek Edindirme Eğitimleri Başlıyor

KOSBİ bünyesindeki firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü karşılamak ve iş arayanların mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla KOSBİ Meslek Edindirme Eğitimlerine başlıyor.

Özel KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan Okul Sanayi Buluşmaları toplantısında KOSBİ  bünyesindeki firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü  analizlerine göre Metal Teknolojileri Eğitimleri, Makine Teknolojisi Eve Otomasyon-Elektrik Elektronik Teknoloji alanlarında meslek edindirme eğitimleri başlıyor.

KOSBİ Özel KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Ardıç, ilk etapta Gazaltı Kaynakçılığı Geliştirme ve Uyum Eğitimi, CNC Tornada Programlama Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Akıllı Role ve Mikro Seviye PLC Geliştirme ve Uyum Eğitimi’nin başvuruya açıldığını söyledi.

1 Ocak son gün

Ücretsiz olan eğitimlere başvuruların 20 Aralık 2023-01 Ocak 2024 arasında alınacağını söyleyen Ardıç, ”Eğitimler  08 – 24 Ocak 2024 arasında gerçekleştirilecek. Eğitimlerimiz hafta içi 17:10 – 21:10 ve Cumartesi günleri 08:30-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitim yerimiz ise Özel KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL olacak” dedi.

Eğitimlerin ise okulun deneyimli meslek dersi öğretmenleri tarafından verileceğini vurgulayan Ardıç, “Eğitimler sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecek. Ayrıca başarılı olan katılımcılar KOSBİ bünyesindeki firmalara istihdam imkanı da yakalayacak. Başvuru koşulları ise 18 yaşını doldurmuş olmak, okur-yazar olmak, sağlık durumu programın uygulamalarını yerine getirmeye elverişli olmak. Başvuru adresi https://forms.gle/xGPqbSJsi5VsEwNWA  adresinden ve afiş üzerindeki kare kod üzerinden yapılabilir” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir