HİLTON GARDEN INN İZMİR BAYRAKLI PERSONEL BALOSU ÇOK RENKLİYDİ

Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı 8.Personel Balosu renkliydi

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı, 8. Personel Balosunu enerjik ekibiyle, coşkuyla renkli görüntülerle nostaljik giysilerle kutladı.

Personel Balosu, Otelin 10. Katında yer alan Garden’s Hill Event Venue’de Retro konsepti ile gerçekleşti. Davetlilerin 1920’lerden 1990’lara uzanan nostaljik kıyafetlerle katıldığı gece keyifli görüntülerle hafızalara kazındı.

 Dj Ali Baran’ın nostaljik müzikleri, harika yemekler ve hediye çekilişi geceyi renklendirdi. Tüm ekip bütün bir yılın yorgunluğunu atarken, eğlenceli görüntüler geceye damgasını vurdu.Bütün ekibin keyifle bir arada olduğu gecede eğlence limitsizdi.

Otelin Genel Müdürü Sevil Görgülü’nün tüm ekibe teşekkür ettiği konuşmasının ardından, yılın personel seçimlerinin sonuçları açıklandı. Birinci Satış departmanından Rezervasyon ve Online Satış Sorumlusu Deniz Han, İkinci Mutfak Departmanından Gıda Güvenliği Sorumlusu ve Diyetisyen Özlem Kolik ve üçüncü Kat Hizmetleri Departmanından Çamaşırhane Sorumlusu Sibel Bengil seçilerek ödüllerini kazandılar.

Otelin Genel Müdürü Sevil Görgülü “ 2023 senesinin çok zor ama başarılı geçtiğini ve bu başarının her zaman olduğu gibi otel çalışanlarına ait olduğunu söyledi. Böyle bir ekibin parçası olmak ve onlarla çalışmaktan gurur duyduğunu belirtti. Otelin çok şanslı olduğunu, otel sahiplerinden en alt kademede çalışanına kadar iyi enerjili ve güzel insanlardan oluştuğunu söyleyip, hiçbir başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Bugün hepimiz kalben ve severek yaptığımız işlerin karşılığını alıyoruz dedi. Sizlerle daha nice başarılı işlere imza atacağız diyerek konuşmasını tamamladı.

                                                         ******

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı dokuzu süit olmak üzere toplam 197 konforlu odası ile misafirlerine derin uykuyu, rahat çalışma ortamını, lezzetli tatları ve sağlıklı yaşamı destekleyen ürün ve hizmetleriyle, paylaşılacak deneyimler yaşatmayı garantiliyor.

Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı misafirlerine , aynı zamanda ücretsiz internet bağlantısı,

24 saat açık İş Merkezi ve iyi tasarlanmış Fitness Merkezi hizmetleri sağlayacak.

Otelin, tamamı gün ışığına sahip, birleşebilen ve toplam 130 m2 boyutuna ulaşabilen

üç toplantı odası bulunmakta.Ayrıca 10. Katta yer alan ve 2023 yılında yeni konsepti ve kapasitesiyle hizmete açılan Garden’s Hill Event Venue Etkinlik Salonu muhteşem manzarası ile şehire yeni bir soluk getirdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir