BİLİMİN IŞIĞINDA ATATÜRK PANELİ DTBTD’DEN

Dünya Türkleri Bilim ve Teknoloji Derneği’nden Önemli Etkinlik; “Bilimin Işığında Atatürk

 Dünya Türkleri Bilim ve Teknoloji Derneği İzmir İl Başkanlığı’nın öncülüğünde İzmir Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde “ Bilimin Işığında Atatürk” temalı panel gerçekleştirildi

Av Cem Demirtaş ve Prof Dr. Osman Karatay’ın konuşmacı olarak yer aldığı panelin açılış konuşmasını Moderatörlüğünü  Dünya Türkleri Bilim ve Teknoloji Derneği İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özgür, Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ergin Kumantaş gerçekleştirdi

 Düzenlenen panele  Dünya Türkleri Bilim ve Teknoloji Derneği Kurucu Başkanı Murat Turhan, İzmir İl Başkanı ve Güney Sudan İzmir Fahri Konsolosu Mesut Mercan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. İbrahim Atilla Acar,  Nijerya Kraliçesi Gülgün Kırgız Uwakve, GİİD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Cengiz, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Baltacı, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Oğuz Şalvız, İyi Parti Karabağlar  Belediye Başkan Aday Adayı Şahin Ekici, Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Egemenlik Meclis Üyesi Nagehan Bozkurt,  Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanı Emre Kaygısız, Gazete Efsane İmtiyaz Sahibi Şahin Kaya  ve çok sayıda davetli katıldı.

Panelin Medya Sponsorluğunu Vizyon Medya Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Uçar ve Rümeysa Naz üstlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından panelin 1. Oturumu gerçekleştirildi. 1. Oturumda konuşma yapan Prof Dr. Osman Karatay Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında önemli bilgiler verdi.

Program arasında Zeybek Gösterisi nefesleri kesti. 2.oturumda konuşma yapan Avukat Cem Demirtaş ise günümüzde gelişen olaylar hakkında çarpıcı bilgileri paylaştı.

 Panel sonunda plaket takdimi gerçekleştirildi. Panel toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir