TÜRKİYE VE DÜNYA EKONOMİSİ İZMİR’DE KONUŞULDU

Ekonomi Rotasında Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış konulu Toplantısı İzmir Ticaret Odası (İZTO) ile birlikte gerçekleştirildi.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonomi Gazetesi ve İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen Ekonomi Rotasında Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış konulu Toplantısı gerçekleştirdi

.

EGİAD Yönetim kurulu başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Ekonomi Rotasında dikkat çeken isimleri iş insanlarıyla biraraya getirdiklerini söyledi.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yelkenbiçer, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ  ve Genel Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz Ekonomi Gazetesi Yayın Koordinatörü  Vahap Munyar ve iş insanlarının katılımıyla İZTO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda açılışı konuşmasında Geleceğin dijital dönüşümü ve yapay zekaya da dikkat çeken İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, konuşmasında, “Türkiye’yi dijital dönüşüm ekonomisinin tüketicisi değil üreticisi konumuna dönüştürmek için hep birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

 İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Her geçen yıl dijitalleşme oranlarımız iyileşiyor. Bu oranların daha da yukarıda olamamasının sebebinin ve dijital dönüşüm sürecinde firmaların önündeki en büyük engelin finansman olduğu kanaatindeyiz. İZTO olarak KOBİ’lerimizi dijital beceriler kazanma konusunda desteklemek için var gücümüzle çalışıyor, projeler ortaya koyuyoruz”  Şeklinde  konuştu.

Daha sonra panelde Türkiye ve Dünya Gündemine Ekonomi Bakış konuları gündeme geldi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir