BAYRAMDA 28 EKİM GECE 00.00’DAN İTİBAREN KAPATILACAK YOLLAR

İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DUYURU 29 EKİM’DE KAPATILACAK YOLLAR

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı Kutlamaları” kapsamında 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek törenler sırasında trafiğe kapatılacak yollar açıkladı.

Yapılan açıklamada ; Cumartesiyi Pazar’a bağlayan gece saat 00.00’dan itibaren

Alsancak Limanından Konak Pier’e kadar Atatürk Caddesi (1.Kordon), Pazar sabah saat 07.30’dan itibaren ise Borsa Kavşağından Alsancak Limanına kadar Cumhuriyet Bulvarı (2. Kordon), Talatpaşa, Plevne, Vasıf Çınar, Şehit Nevres ve Gazi Osmanpaşa Bulvarları araç trafiğine kapatılacak olup, trafik akımı Şair Eşref Bulvarı üzerinden sağlanacaktır.


-Saat 18.30’da Kültürpark’tan başlayarak 9 Eylül Meydanı, Gazi Bulvarı sağ tarafını takiben Borsa Kavşağından sola dönerek Cumhuriyet Bulvarı üzerinden Konak Pier önünde son bulacak ve akabinde saat 19.45’te Konak Pier önünden başlayarak Atatürk Caddesi’ni (1.Kordon) takiben Cumhuriyet Meydanı son bulacak olan

“Fener Alayı ve 350 metre Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri Taşınması”

Etkinlikleri kapsamında; saat 18.00’ dan itibaren 9 Eylül Meydanı, Gazi Bulvarı (sağ tarafı), Cumhuriyet Bulvarının Konak Pier’e kadar olan kısmı geçici süreyle araç trafiğine kapatılacaktır.” Şeklinde trafiğine çıkacak vatandaşlara duyuruldu.. 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir