İZMİR İŞ İSTİHDAMI VALİLİKÇE ESBAŞ’TA MASAYA YATIRILDI

İZMİR İŞ İSTİHDAMI VALİLİKÇE ESBAŞ’TA MASAYA YATIRILDI

İZMİR İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI ESBAŞ’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmir İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 4. Olağan Toplantısı Esbaş Toplantı Salonu’nda İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe, başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmir İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu, gündemde yer alan konuları görüştü. Gündemde kafiyeli eleman  iş garantili kurslar, öğrenci eğitimleri,  okullardaki disiplin kurulları, 6 aylık geçici işçi isteyen firmalar ile kalifiyeli eleman arayan iş yerlerinin istekleri gibi genel konular gündemde yer aldı.

İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe’nin açılış konuşmasının ardından, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadri Kabak’ın  kurum faaliyetleriyle ilgili  sunumu ile devam etti.

Toplantıda, 2023 yılı Denetim Kurulu tarafından denetlenen kurs ve programlar hakkında Kurul üyeleri bilgilendirildiği de öğrenildi.

İzmir il Milli Eğitim Müdürü  Ömer Yahşi ise Mesleki Eğitim Politikaları hakkında bilgiler verdi. Kurul,  gündemdeki diğer maddeleri de görüşerek karara bbağlamış. Ayrıca Kurul Başkanı İzmir Vali Yardımcısı Karameşe’nin İstihdam ve mesleki eğitim kurulu üyelerine yaptığı konuşma ve çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür ederek, toplantıların işgücü piyasasına faydalı olması dileğinde de bulunduğu açıklandı

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir