ATATÜRK İLE GÖVEÇTE KAHVE İÇMEK İSTERMİSİNİZ?

 ATATÜRK İLE GÖVEÇTE KAHVE İÇMEK İSTERMİSİNİZ?

ATATÜRK İLE TOPRAK FİNCAN KUMDA KAHVE İÇMEK İSTERMİSİNİZ?

TOPRAK FİNCANDA TARİHİ KUM KAHVECİSİ İZMİR’DE

Eskişehir’in Tarihi Toprak kapta Kum Kahvecisi sizleri İzmir’de Atatürk ile kahve içmeye bekliyor.

Tarihi Kum Kahvecisi çok yakında İzmir Karşıyaka’da sizleri Atatürk ile kahve içmeye bekliyor olacak.

Eskişehir’de ilk olarak açılan toprak fincanda Tarihi Kum Kahvecisi, İzmir’de  Karşıyaka İstasyonunda açılıyor.

Tarihi Kum Kahvecisi; sizleri ATA’m  ile kahve içmeye bekliyoruz…

Hafta sonları, canlı müzik ile Türk Kahvesi içmek isteyenler Tarihi Kum Kahvecisi’de kahve keyif ile hem dinlenecekler hemde hoşça bir vakit geçiirecekler. Meşhur Leblebi kurabiyeler eşliğinde çocuklara limonata veya salep içmek isteyenlerde ailece oturup çay da içebilecekler.

Tarihi Kum Kahvecisi’nde Ülkemizi  Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte kahve de içebilmek için sıraya girecekler.

Tarihi Kum Kahvecisi’de özel toprak fincanlarda kahve keyfi yaparken isterlerse kitapta okuyabilecekler. Kitaplar okunup iade edilecek, yıkanarak okuyucularla tekrar buluşacak.

Eskişehir’den İzmir Karşıyaka’ya getiren Tarihi Kum Kahvecisi Kurucusu Oral Büyüksarı, “Patentti bize ait Francayzig sistemiyle kurulup büyüyen Tarihi Kum Kahvecisi’nde hedef İzmir’de Karşıyaka’ya ile birlikte Buca, Çeşme, Bornova’da da  açılması hedefleniyor. Toprak fincanda Kumda pişirilen yanında ikramı Leblebi unu kurabiyesiyle farklı bir sunum ile ağızlarda bıraktığı unutulmaz tadıyla, lezzetiyle içenler, bir daha çmeye doyamayacaklar. Herkesi ATA’mızla birlikte kahve keyfine bekliyoruz. Çok yakında Karşıyak’da olacağız” Şeklinde açıklamalarda bulundu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir