SOYER : İZMİR’İ BİLE KAYBEDEBİLİRİZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer HalkTv’nin Sansürsüz programına konuk oldu. İzmir’in bile kaybedilebileceğini söyleyen ve CHP Üye sayısı ile ilgili rakam da veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “İzmir ne keklik ne çanta” diye konuştu.

Soyer, “CHP’nin üyesi çok az. Daha çok üye yapmalıyız. “ diye açıklamalar yaprak konuşan Sansürsüz’de soruları cevaplandırdı. Soyer, konuşmasında, en az 50 yıllık bir partinin üyelerinin çok az olduğunun altının altını çizerken, İzmir’de ki koku meselesinden, sivrisinek meselesine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Genel kuruluna kadar sorulan bir çok konuda ki soruya cevaplar verdi.

Çoğu problemin trollerin çıkardığını da iddia eden Başkan Soyer, sivrisinek meselesinin de trollerin işi olduğunu iddia etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Ekrem İmamoğlu ile ilgili sorulara ise muhatabın kendisi olmadığını belirtirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlere kadar Başkan olarak kalması gerektiğinin de altını çizdi.

Soyer, bir daha Başkan olmak istermisiniz şeklindeki spikerin sorusunu da “Elbette olmak isterim. Pandemi, deprem gibi felaketler yapacağımız projelerin aksamasına engel oldu, daha söz verdiğimiz, tamlayacağımız projelerimiz var.” Şeklinde cevaplar verdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir