İZMİR’DE NARKOTİK POLİSİNDEN KÖKÜNÜ KAZIMAYA DEVAM OPERASYONU !

İzmir Polisinden Narkotik Operasyonu !

İzmir Polisinden, seçimler sonrası ile birlikte yaz dönemine girerken uyuşturucu tacirlerine karşı yürütülen çalışmalar aralıksız hız kesmeden kökünü kazımak çalışmaları da devam ediyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın, Medya ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan son  açıklamada,  “İlimizde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik mücadelemiz devam ediyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalarda; metropol ilçelerimizden Karşıyaka’da  bulunan bir  işyerine gerçekleştirilen operasyonda; 6,5 kg metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Ayrıca şüpheli şahıslara ait olduğu düşünülen 1 adet uzun namlulu silah ve buna ait 75 adet fişek ele geçirilmiştir. Şüphelilerin Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilmiş,  M.B. ve Ö.Y. isimli şahıslar tutuklanmıştır.

İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Denildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir