İZMİR POLİSİ SAHTE İÇKİYE GÖZ AÇTIRMIYOR!

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Polisinden Sahte Etil Alkol Kaçakçılarına Operasyon!

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, sahte etil alkol tüketildiğinde yaşanabilecek ciddi sağlık sorunları ve neden olabileceği ölümlerin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda her geçen gün bir başka kaçaklar yakalanıyor.

İzmir merkezli, tüm Türkiye’ye farklı kargo markalarını kullanarak, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilerek depolanan  kaça akkol operasyonları devem ediyor. İzmir Polisi, vatandaşlara içki yapımında kullanmaları için sahte sosyal medya hesapları kullanarak, bunlar üzerinden oto cam suyu ve yüzey temizleyici görünümünde satışa sunan kaçakçılara yönelik, yapılan teknik ve fiziki takipler sonuçlandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Polisinçe, Çiğli İlçesinde 2 kargo şubesi ve 1 depoda yapılan aramada; 895 litre sahte etil alkol, 5bin 100 adet taklit etiket ele geçirilmiştir.

Operasyon sonunda 3 şahsa (Ö.A, M.K, B.B) adli işlem yapılmış,  ve 1 şahıs (Ö.A) ise tutuklanmıştır. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak, ilimizde insan sağlığına ciddi zararları olan, sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanan ve satışa sunulan yasadışı etil alkol ticareti ile mücadelemiz vatandaşlarımızın da desteği ile devam etmektedir.”Denildi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir