İZMİR POLİSİ, UYUŞTURUCU ZEHİR TÜCCARLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

İzmir polisinden gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine büyük baskın!

İzmir İli metropolünde ki Bayraklı ilçesinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturuculara göz açtırmıyor.

İzmir Polisi, araştırmaları sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilerek şahıslarla ilgili operasyon düzenledi. Şahıslara ait ikamette gerçekleştirilen operasyon neticesinde; 10.090 adet Ecstasy hap, 768 GRAM kokain, 650 gram esrar maddesi ele geçirdi. Ayerıca uyuşturucu madde ticareti ve yapımında kullanılan 4 tane hassas terazi ele geçirildi.

UYUŞTURUCULARDA SİLAH TA YAKALANDI

Ayrıca şahıslarda, 3 tane  ruhsatsız tabanca ve çok sayıda tabanca fişeğine deel konuldu. Olayla ilgili bir (U.K.) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış adli mercilere sevk edildiği (U.K.)nin tutuklandığı açıklandı. Konuyla ilgi İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan basın açıklamasında, ”konuyla ilgili olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.“ Denildi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir