Solvia Digital Solutions, SAP ile Dijital Dönüşümde Öncü Rol Oynuyor

Solvia Digital Solutions, SAP ile Dijital Dönüşümde Öncü Rol Oynuyor

 

Solvia Dijital Solutions, SAP konusundaki son gelişmeleri  İzmir’deki bölge toplantısında kamuoyu ile paylaştı.

 

Solvia, RISE with SAP ile dijital dönüşümün sunduğu fırsatları konuşulduğu bölge toplantısı yüzlerce katılımcı ile İzmir’de gerçekleştirildi.

İzmir Swissotel Büyük Efes’te RISE with SAP ile dijital dönüşümün sunduğu fırsatlar konuşulduğu, yenilikler ile Jule ve Döhler arama motoru tanıtımı da gerçekleşti. Katılımcılar en çok raporlama kısmı konusunda yorumlarda bulundu.

Solvia Dijital Solutions, SAP konusundaki son gelişmeleri ile ilgili gerçekleştirilen  oturumların ardından Networking ile sona erdi.

Networkte, projelerden faydalanan müşterilerimizin deneyimleri dinlenip, sektörün önde gelen yöneticilerinden rekabet avantajı sağlayacak stratejiler gözler önüne serildi.

Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözüm sağlayıcılarından Solvia Digital Solutions, SAP altyapısı üzerinde geliştirdiği yenilikçi çözümlerle dikkat çekiyor. Şirket, özellikle Dexperie adlı çözümüyle SAP Store’da büyük ilgi gördü. Dexperie, işletmelerin satış, müşteri yönetimi ve saha operasyonlarını entegre ederek süreçleri hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

Solvia, ayrıca Türkiye’nin ilk SAP Sales and Service Cloud V2 projesini Döhler ile birlikte gerçekleştirdi. Bu proje, işletmelerin satış ve hizmet süreçlerini dijitalleştirerek verimliliği artırmayı hedefliyor.

Solvia’nın diğer önemli projeleri arasında RISE with SAP dijital dönüşüm yolculuğu ve SAP S/4HANA projeleri de bulunuyor. Bu projeler, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini destekleyerek daha verimli ve sürdürülebilir iş modelleri oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Solvia’nın SAP ile olan işbirliği ve geliştirdiği çözümler, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde önemli bir rol oynuyor ve şirketin sektördeki liderliğini pekiştiriyor.

Solvia Digital Solutions, Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözüm sağlayıcılarından biri olarak, SAP altyapısı üzerinde geliştirdiği yenilikçi çözümlerle dikkat çekiyor. Özellikle Dexperie adlı çözümü, SAP Store’da yerini alarak büyük ilgi gördü1. Dexperie, işletmelerin satış, müşteri yönetimi ve saha operasyonlarını entegre ederek süreçleri hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

Solvia, ayrıca Türkiye’nin ilk SAP Sales and Service Cloud V2 projesini Döhler ile birlikte gerçekleştirdi. Bu proje, işletmelerin satış ve hizmet süreçlerini dijitalleştirerek verimliliği artırmayı hedefliyor.

Solvia’nın diğer önemli projeleri arasında RISE with SAP dijital dönüşüm yolculuğu ve SAP S/4HANA projeleri de bulunuyor2. Bu projeler, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini destekleyerek daha verimli ve sürdürülebilir iş modelleri oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Bu bilgiler ışığında, Solvia’nın SAP ile olan işbirliği ve geliştirdiği çözümler, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde önemli bir rol oynuyor.

SOLVIA SAP Innov ation Effect: Simplify, Reimagine and Shape the Future

Swissôtel Büyük Efes İzmir’deki panel etkinliği programı; Solvia Genel Müdür Serkan Yıldırım’ın açılış konuşmasının ardından Solvia iş Çözümleri Direktörů Ahmet Comert’in RISE with SAP ile Geleceğe Yön Verin konusu ile yaptığı konuşma dikkatle dinlendi.

Çömert, Kovid dönemi ile 6 Şubat asrın felaketi depremine dikkati çekerek “Gelecek için en fazla; çeviklik, maliyet, süreklilik, güvenirlilik konularında çeviklilik ön plana çıktı. Artık üst düzey yöneticiler yapa zekayı ajandalarına cep telefonlarına aldı. Bu oran 2023 te yüzde 21 iken 2024 te yüzde 56 ya çıktı. Yapay zekaya yatırım önümüzdeki 2027 yılına kadar 3 yıl içinde 500 milyar Dolardan düşünülürken yapay zeka ekonomik etkisi ise 4.1  Trilyon Dolara çıkacağı öngörülüyor.“ Şeklinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Çağatay Demirtaş ise programlar içerisine giydirilmiş yapay zekaların önemini anlatarak Joule programı ve DÖHLER arama motoruna dikkatleri çekti.

Solvia Head of Technology& Managing Partner Alper Karabulut, Geleceği Şekillendiren Yapay Zeka Destekli İş Süreçleri deki 3 ana konuya değindi.

Panel Moderatör Solvia Global Head of Marketing & Business Development Gamze Olcay,’ın Dijital Dônüşümde Başarı: SAP RISE”‘in En iyi Uygulamalarını konularında; Agrobest Grup Information Technologly Director. Özgecan Uğural Bursa, ve Solvia  iş Çözümleri Direktörū, Bülent Karal, ile SAP Türkiye Head of Cloud and Business Solutio Ahmet Cömert ile konuşarak katılımcılara tecrübelerini iş deneyimleri aktarıldı.

Datasphere ve SAP Analytics Cloud: Kolay Raporlama ile Veriye Dayalı Karar Alma konusunu Arda Agdamar, Data Warehouse Solutions Unit Manager, Solvia

RedFlag ile Hataları Otomatik Olarak Yakalayın konusu da Ozan Gençer anlatırken, Head of Risk Solutions, Solvia  sunumları sonunda Soru & Cevap ile son buldu

 

Kimler Katılmalı?

  • SAP kullanımını planlayan şirketlerin karar vericileri
  • İş süreçlerinde dijital dönüşüm arayışında olan işletmeler
  • RISE with SAP ile operasyonel verimliliğini artırmak isteyen yöneticiler
  • Teknoloji, IT ve iş geliştirme departmanlarından profesyoneller

Solvia Digital Solutions, SAP ile Dijital Dönüşümde Öncü Rol Oynuyor Solvia Digital Solutions, SAP ile Dijital Dönüşümde Öncü Rol Oynuyor Solvia Digital Solutions, SAP ile Dijital Dönüşümde Öncü Rol Oynuyor Solvia Digital Solutions, SAP ile Dijital Dönüşümde Öncü Rol Oynuyor

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir