ŞEHZADELER’DE ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

ŞEHZADELER’DE ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

ŞEHZADELER BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA YIL BOYUNCA DEVAM EDİLİYOR

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki çöp konteynırlarında başlattıkları dezenfekte çalışmalarını, sıcaklıkların aşırı artması nedeniyle hızlandırdı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sıcaklıkların, kötü koku ve bakteri oluşumunu engellemek için başlatılan çalışma rutin olarak devam edecek.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, dezenfekte çalışmalarının yaz başlangıcında başladığını ve aralıksız devam edeceğini belirtti. Başkan Durbay, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte hijyen konusunda daha titiz davranmamız gerekiyor. Bu nedenle çöp konteynırlarında düzenli olarak dezenfekte işlemi gerçekleştiriyoruz” dedi.

ŞEHZADELER’DE ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

 

Belediye ekipleri, ilçe genelinde belirli bir program dahilinde tüm çöp konteynırlarını dezenfekte ederek, kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçmeyi hedefliyor. Çalışmaların, yaz boyunca kesintisiz olarak devam edeceği ve ilçenin her noktasına ulaşacağı bildirildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir