EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KURUÇAY’DA UYUŞTURUCU VE SİLAH İMALATÇILARINA BASKIN

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Uyuşturucu ve Silah imalatı yaptıkları tespit edip operasyon düzenlendi. Konak ilçesinde bulunan Kuruçay ve Emir Sultan bölgesine baskın düzenlendi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünce, Kuruçay Bölgesi Emir Sultan Mahallesi’nde 2 adreste Uyuşturucu ve Silah imalatına yönelik istihbarat alıp çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında; 1 adreste uyuşturucu imalatı diğer ise adreste Uyuşturucu ve Silah imalatı yaptıkları tespit edildi. Yapılan Operasyonlar da 4 şüpheli şahsın adreslerindeki aramalar sonucunda; 2165 gram Metamfetamin, 645 gram Bonzai Maddesi, 34 adet sentetik ecza hap ile Uyuşturucu yapımında kullanıldığı değerlendirilen, çok sayıda çeşitli sıvı madde (Amonyak vb.) el konuldu. Bu şahıslara ait 4 Adet Ruhsatsız Tabanca, 1 Adet Ruhsatsız Tüfek ile çok sayıda silah yapımında kullanılan malzeme ( horoz, iğne, sürgü vs.), 3 Adet 9*19 mm çapında fişek ele geçirildiği açıkladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Şüpheliler ve ele geçirilen malzemeler gerekli işlemler için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş olup, Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 2 şüpheli tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyulur.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir