Site icon İntroHaber

BİRLİK SAĞLIK-SEN İZMİR ŞUBESİ ‘NDE GÖREV DEĞİŞİMİ 

BİRLİK SAĞLIK-SEN İZMİR ŞUBESİ ‘NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Birlik Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanlığı’nda Görev Değişimi: Berna Boran, Görevini Mahmut Oğuz’a Devretti

Birlik Sağlık Sendikası (Birlik Sağlık-Sen) İzmir İl Genel Kurulu, sendika delegelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurulda, Birlik Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Berna Boran, Genel merkez yönetimine aday olacağından dolayı görevini Mahmut Oğuz’a devretti.

Genel kurul, Birlik Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde tek listeyle yapıldı. Üyelerin oy kullanmasının ardından Mahmut Oğuz, İzmir Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Genel Başkan Doğruyol’dan Önemli Mesajlar

Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, genel kurulda yaptığı konuşmada, sendikanın cesur ve kararlı adımlar attığını vurguladı. Doğruyol, “Biz gerçek sendikacılık yapıyoruz. Bunun en yakın örneğini Kahramanmaraş’taki hastaneye düzenlenen silahlı saldırı sonrası yaptığımız basın toplantısında gördük. Orada hiçbir sendika bugüne kadar bir açıklama yapmamışken, biz harekete geçtik. Biz, kanun ve adalet çerçevesinde üyelerimizin ve hatta mağdur olan, üyemiz olmayan kişilerin haklarını savunuyoruz. İzmir’deki bürokratlarla aramızın iyi olmasının sebebi de budur; daima hak, hukuk, adalet, liyakat peşinde koşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Berna Boran’dan Veda Mesajı

Görevini devreden Berna Boran, konuşmasında, Genel Merkez yönetim kuruluna seçilmesi dolayısıyla İzmir Şube Başkanlığı’ndan ayrıldığını belirterek, “Bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik ve birçok zorluğun üstesinden geldik. Şimdi görevimi Genel Merkez’de sürdüreceğim. İzmir Şube Başkanlığı görevimi layıkıyla yaptığıma inanıyorum,” dedi.

Yeni Başkan Mahmut Oğuz’un Hedefleri

İzmir Şube Başkanlığı’na seçilen Mahmut Oğuz, görevini devraldıktan sonra İzmir’in dört bir yanını dolaşacağını belirterek, “Elini sıkmadığımız üyemiz kalmayacak. İzmir şubemizi daha üst seviyelere taşıyacağız,” dedi.

Genel kurulun ardından üyelerin oylarıyla seçilen Mahmut Oğuz, Berna Boran’a teşekkür ederek bir çiçek takdim etti.

Birlik Sağlık-Sen İzmir Şubesi’nde Yeni Dönem Başladı

Mahmut Oğuz’un İzmir Şube Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte, sendikanın İzmir’deki faaliyetlerinin yeni bir ivme kazanması bekleniyor.

Exit mobile version