Site icon İntroHaber

AK Parti İzmir’de Kongre Süreçlerini Başlattı: Demokrasi Şöleni Yaşandı

AK Parti İzmir’de Kongre Süreçlerini Başlattı: Demokrasi Şöleni Yaşandı

 

AK Parti İzmir teşkilatı, son dönemde gerçekleştirdiği etkinliklerle hem parti içi dinamizmi tazeledi hem de vatandaşlarla daha güçlü bir bağ kurma yolunda önemli adımlar attı.

İl Başkanı Bilal Saygılı yaptığı basın toplantısında konuya değinerek Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen Türkiye Buluşmaları programı, partinin Türk demokrasisi içindeki güçlü konumunu bir kez daha vurguladı.

İl Danışma Meclisi’nde Geleceğe Yönelik Enerji Tazelendi

Saygulı, AK Parti’nin İzmir’deki teşkilatları yoğun bir katılımla gerçekleşen İl Danışma Meclisi toplantısında bir araya gelerek, partinin geleceğe yönelik vizyonunu yeniden şekillendirdi. Toplantı, teşkilatların coşkulu katılımıyla, hem parti içindeki dayanışmayı güçlendirdi hem de siyasette yeni döneme hazırlık yapıldı.” Diyerek sözlerine ekledi.

Türkiye Buluşmaları Programı ile Sahada Olmaya Devam

Saygılı, “Parti teşkilatları, Türkiye Buluşmaları programı kapsamında sahada aktif bir şekilde yer alarak İzmir halkıyla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Vatandaşların taleplerini dinleyen teşkilatlar, sorunların çözümüne yönelik çalışmaları yakından takip ediyor. Bu etkinliklerde toplanan bilgiler, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da katılımıyla gerçekleştirilen programlarda değerlendiriliyor.” Dedi.

Kongre Süreçlerinde Şeffaf Sandık Uygulaması

Şeffaf sandıkların kurulacağına da değinen Bilal Saygılı, “AK Parti, yaklaşan kongre süreçleri kapsamında yenilikçi bir adım atarak şehir ve ilçelerde şeffaf sandıklar kuracak. Vatandaşlar bu sandıklara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik görüş, öneri, talep ve eleştirilerini yazılı olarak iletebilecek. Genel Merkez’e ulaştırılacak bu mektuplar bizzat Cumhurbaşkanı tarafından incelenecek ve vatandaşlara geri dönüşler yapılacak. Bu uygulama, Türkiye siyasi tarihinde interaktif bir siyasal iletişim çalışması olarak bir ilk olma niteliği taşıyor.” Dedi

Delege Seçimleri Tamamlandı, Kongre Hazırlıkları Sürüyor

Saygılı, delege seçimlerinde değinerek,  “AK Parti İzmir teşkilatı, kongre sürecinin ilk aşaması olan delege seçimlerini yoğun katılımla tamamladı. Partinin İzmir’deki demokrasi şöleni olarak nitelendirilen bu süreç, katılım oranlarıyla da dikkat çekti. Sırada ilçe kongreleri ve ardından il kongresi bulunuyor. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ve milletvekillerinin katkılarıyla bu kongrelerin başarıyla tamamlanması planlanıyor.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İzmir’de güçlü bir siyasi yapı inşa etmek adına bu kongre süreçlerini tamamlayarak, şehrin siyasi haritasına AK Parti mührünü vurmayı hedefliyor.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, bu süreçlerde destek veren tüm milletvekillerine ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, partinin İzmir’deki hedeflerine kararlılıkla ilerleyeceğini de vurguladı

Exit mobile version