YILDIRIM : CHP YERELDE İMTİHANDA

YILDIRIM : CHP YERELDE İMTİHANDA

AK Partı İzmir İl Danışma Meclisi’ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan Binali Yıldırım, halkın CHP’yi görmek istediğini ve son yerel seçimlerde bir şans verdiğini ve imtihanda olduklarını söyledi.

AK PARTİ İZMİR İL DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 01 Eylül Pazar günü Kaya Termal Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya eski Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ  ve İzmir milletvekilleri katıldı.

AK Parti  İl Teşkilatı’nın düzenlediği Danışma Meclisi toplantısı, partinin önemli isimlerinin ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla gergerçekti.

Eski Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın yanı sıra İzmir Milletvekilleri de bu önemli toplantıda hazır bulundu.

Binali Yıldırım’ın motivasyon ve parti için bilgilendirme  toplantısında son konuşmacı olarak çıktı. AK Parti Gençlik Kolları başkanının ‘CHP’nin genlerinde oynamalı’ şekildeki ifadesini, “Bırakın CHP eski haliyle kalsın. Genleriyle oynanırsa başka ombusmanlar çıkar.” Dedi.

Halkın hiç kimsenin kaşına gözüne aşık olmadığını belirtten Yıldırım, son yerelde seçimlerde halkın CHP’ye denemek için bir şans verdiğinin altını çizerek CHP’nin yerel yönetimlerde imtihanda olduğunu da hatırlatarak, “Ama görüyoruz ki CHP’de değişen hiçbir şey yok.” Dedi.

Kürsüden sert mesajlar vererek İzmir Fuarı üzerinden CHP’yi ve CHP lideri Özgür Özel’i eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “300 yıllık makası bu kadrolarla birlikte kapatıyoruz. Biz sadece barajlar, şehir hastaneleri yapmıyoruz, biz AK Parti olarak son 20 senede büyük bir zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Fakat değiştiremediğimiz tek şey var o da bugün ki ana muhalefet partisinin genetiği oldu. Hakaretleri ve küfürleri sahiplenen tek bir parti var o da CHP. Çünkü genetikleri bu. İzmir fuarı Türkiye’nin en büyük değerlerinden bir tanesi ama gördüğünüz gibi oyun bahçesine çevirdiler. İzmir Fuarı’nın itibarını dün gece itibariyle AK Parti kurtardı. Kaçak bir açılışla tam 93 yıllık bir geleneği bozmaya çalıştılar, biz bozdurmadık. CHP’nin özgürlük gibi isteği yok, kendilerinden olmayanın özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir isteği var. İzmir yangınını hep birlikte yaşadık. Biz sahaya çıktığımızda insanlardan tek bir cümle duyduk; “İtfaiye söndüremedi” madem yangını söndürmede bu kadar başarılıydınız. O zaman neden itfaiye daire başkanını emekli ettiniz? Bu kenti düşünüyorsanız, çıkar gelirsiniz yanımıza birlikte ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte onu yaparız.” ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Durmadan yürüyeceğiz korkmadan yürüyeceğiz!

 

AK Parti’nin sıradan bir siyasi parti olmadığının altını çizen Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Uzun bir aradan sonra İl Danışma Meclisi’nde bir araya gelmek bizler için büyük bir heyecan, büyük bir mutluluk. Bu bir aile buluşması, bu buluşma tabii ki çok değerli çok kıymetli. Bu buluşmanın 30 Ağustos’un akabinde olması çok kıymetli. Bağımsızlığımıza, özgürlüğümüze giden yolda çok önemli bir zaferin örneğidir. Bu zafer, bundan sonraki mücadelelerin örneğinin de bu milletin özgürlük mücadelesi bitmeyecek. Başta Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. AK Parti, sıradan bir siyasi hareket değildir. İki hafta önce 23. Yıldönümümüzü kutladık. AK Parti bir inançtır. AK Parti’nin temelinde bu milletin değerlerine inanç vardır. 23 yıl sonra hamdolsun geldiğimiz nokta özgürlükler noktasından ve bu ülkenin 100. Yılındaki yeni hedefleri açısından büyük bir umuttur. Nice yıllar bu kutlu hareketin etkisi, liderliği ve gücü bu milletin yüce desteğiyle var olacaktır, devam edecektir. 83 milyon için hayallerimizden asla vazgeçmedik. Bir yandan hayallerimizi birer birer gerçekleştirirken, bir yanda da yeni hedefler ve hayaller koyduk. Durmadan yürüyeceğiz, korkmadan yürüyeceğiz, inançla, azimle ve kararlılıkla hep beraber yürüyeceğiz. Danışma meclisimizin İzmir için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Vedat Işıkhan: Biz borçlarımızı yasal yollardan tahsil edeceğiz!

 

SGK borçları üzerinden CHP’li belediyelere mesaj gönderen ve borçların tahsili için yasal yollara başvurulacağını vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “İzmir’in tüm ilçe ve beldelerine İzmirli hemşerilerime selamlarımı iletiyorum. Bizler ülkemizin zenginlerini, doğal güzelliklerini korumakla mükellefiz. CHP’li belediyelerin şehirleri ne hale getirdiği ortada, körfezin hali ortada. Maalesef büyük bir üzüntüyle ifade ediyorum ki körfeze kokudan yaklaşılmıyor. Bütün manzara ortada, masmavi bir körfez yerine kahverengi bir körfez ve ölü balıklarla karşı karşıyayız. CHP zihniyetinin sebep olduğu ihmaller yüzünden İzmir gerçek potansiyelini göstermiş değil. Yaptıkları tek şey ortaya attıkları yalanlarla mağdur edebiyatı yapmak ve milletimizde kafa karışıklığı yaratmak. Ben sosyal güvenlik sistemini milli güvenlik meselesi olarak gördüğümü belirtmiştim. Sosyal güvenlik sistemimiz muhalefetin popülizm alanına kurban edilecek bir alan değildir. Belediyelerin SGK’ya olan 96 milyarlık borcu seçimden sonra 120 milyar TL’ye yükseldi. Bu belediyelerin tamamı CHP’li belediyeler. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin SGK borcu 5 yılda 885 kat artmış durumdadır. Peki, bu borcu AK Parti’den miras aldınız? İzmir CHP’ye AK Parti’den mi geçti? CHP Belediyeciliği nasıldır diye merak ediyorsanız, buyurun İzmir’e bakın. Borç sarmalından belediyelerin çıkması lazım ve CHP’li belediyelerin çoğu bu durumda. Kimse kusura bakmasın SGK olarak biz borçlarımızı yasal yollardan tahsil etme yoluna gideceğiz.” ifadelerini kullandı

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir