Site icon İntroHaber

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

BURSA BÜLBÜLÜ 6 EKİM’DE SİNEMALARDA

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

 

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 23 Ağustos Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Yaz Film Festivali ve CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek filmlerin yanı sıra Gözlerini Kırp (Blink Twice), Ölümsüz (The Crow), Mahşerin Üç Delisi, Ruhların Kaçışı (Spirited Away), Tilki ve Tavşan: Orman Macerası (Fox & Hare Save the Forest), The Hunted, Zill El Cin (Three) ve Ben Babayım filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Bilim kurgudan komediye, korkudan animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 23 Ağustos Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

Vizyondaki filmlerin yanı sıra Yaz Film Festivali kapsamında Arıcı: Ölüm Kovanı ve Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmleri yeniden izleyiciyle buluşacak.

Ayrıca, CGV Çocuk Aile Kulübü Film Festivali kapsamında Harika Kanatlar, Afacanlar Kampta, Kardeş Takımı ve Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör filmleri yeniden vizyona girecek.

Bunun yanı sıra Gözlerini Kırp (Blink Twice), Ölümsüz (The Crow), Mahşerin Üç Delisi, Ruhların Kaçışı (Spirited Away), Tilki ve Tavşan: Orman Macerası (Fox & Hare Save the Forest), The Hunted, Zill El Cin (Three) ve Ben Babayım filmlerinin içerisinde bulunduğu 23 Ağustos Cuma haftasının vizyon programı www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

  1. Ağustos Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

 

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 28 şehirde, 77 sinema işletmesi ve 633 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

 

Exit mobile version