Galatasaray, Young Boys ile Şansını İstanbul’a bıraktı

Galatasaray, Young Boys ile Şansını İstanbul’a bıraktı

Galatasaray, Young Boys’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu

Galatasaray, Young Boys\’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya gelen Galatasaray, rakibine 3-2 mağlup oldu.

İki takım arasında adını 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yazdıracak tarafı belirleyecek olan rövanş karşılaşması, 27 Ağust8os Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan sarı-kırmızılı takım, ikinci 45 dakikada bulduğu gollerle skoru 2-2’ye getirse de son bölümdeki penaltı golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

OKAN BURUK TAKIMIN BAŞINDA YOKTU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys deplasmanında yedek kulübesindeki yerini alamadı. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nden elendiği Sparta Prag maçının ardından yaşananlardan dolayı UEFA Disiplin Kurulu, Okan Buruk’a 2 maç ceza vermişti. Tecrübeli teknik adam, Young Boys ile oynanacak rövanş maçında da yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek.

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir