KENAN IŞIK HAYATA VEDA ETTİ

KENAN IŞIK HAYATA VEDA ETTİ

Ünlü sanatçı, oyuncu, sunucu Kenan Işık, hayata veda etti.

Yaklaşık 10 önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında entübe edilerek uyutularak hayatına devam eden Ünlü sanatçı, proğram sunucusu Kenan Işık’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Yaklaşık 10 yıl uyutularak hayatına devam eden Merhum Işık, hayata tutunmayarak veda etti. Sevenleri İstanbul’da düzenlenen törenle Işık ‘ı toprağa verip ebediyete uğurladı.

Kenan Işık son yolculuğuna uğurlandı! Fotoğrafını hiç göremediği torunu taşıdı

On yıl önce 21 Mart 2014’te düşerek beyin kanaması geçiren, o tarihten 29 Temmuz 2024’te kadar Başkent Üniversitesi Hastanesin’de komada olan oyuncu ve sunucu Kenan Işık, önceki gün 76 yaşında hayatını kaybetti. Işık’ın naaşı İstanbul’da düzenlenen törenin ardından Ankara’ya getirildi. Kenan Işık, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Işık’ın kardeşi Mehmet Cengiz Işık, Işık’ın insanlara ışık tutan bir rol model olduğunu belirterek, “Şimdi annemin yanına götürüyorum” dedi.

Oyuncu ve sunucu Kenan Işık, son yolculuğuna uğurlandı. Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 10 yıldır komada olan ve önceki gün hayatını kaybeden Kenan Işık (76) için 29 Temmuz günü öğle namazının ardından Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze namazı kılındıktan sonra toprağa verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir