KARABAĞLARIN KADER MAHKUMU İŞÇİLERİ

KARABAĞLARIN KADER MAHKUMU İŞÇİLERİ

Denetimli işçilerin dinlenme zamanı

Karabağlar Belediye Başkanlığına bağlı Adalet Bakanlığı ile anlaşmalı denetimli işçileri yazın 40-45 derece sıcağında çalışıyorlar.

Parklarda,  sokaklarda, bazıları ise  inşaatlarda çalışarak hem suç sürelerini dolduruyorlar hemde ailelerine maddi destek oluyorlar.

Bazı bazı Suçlular gibi ‘çıkıp ta hangi suçu işlesek, kimin namusuna, canına, malına zara versek. Gençliği uyşturucular ile zehirlenerek baronlara uşaklık etsek” demiyorlar.

Vatandaşlar da böylesi  20 kişilik kader mahkûmlarını yanlız bırakmıyor. Ellerinden geldiğince çay, kahve, masa sandalye vererek destek oluyor.

Bu kader mahkûmları bu günlerde Karabağlar İlçe mahallelerinde çocukların eğlenceye çağrıldığı günler öncesi çevre temizliği, tertip, düzen ve çalışanlarına da yardım ediyorlar.

Vatandaşlar ise şu yorumlarda bulunuyor: “Kadrolu maaşlı 50 bin TL olan maaşları alnlar masa başında veya eylemde, bu kader mahkumları ise 40-45 derece sıcakta iş başında.. Hak mı? adalet mi? Vicdan mı?  reva mı? bu!. Aldıkları paranın berrketini göremezler”

KARABAĞLARIN KADER MAHKUMU İŞÇİLERİ

 

KARABAĞLARIN KADER MAHKUMU İŞÇİLERİ

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir