SİVİL TOPLUM BAŞKANLARINA PARA KAZANMA YOLLARI

SİVİL TOPLUM BAŞKANLARINA PARA KAZANMA YOLLARI

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YENİ DERBİS VE PRODES İLE TANIŞTI

Sivil Toplumla İlişkiler İzmir İl Müdürlüğü, Sivil toplum kuruluşlarının dernek yöneticilerine, yeni nesil derbis (v2.0) ve prodes tanıtımı ile AB projeleri ve uluslararası hibe programları hakkında bilgilendirme semineri programı düzenledi.

Sivil Toplum Buluşmaları Kapsamında, İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde il genelinde bulunan yaklaşık 600 Sivil Toplum temsilcisinin katılımıyla AB Projeleri ve Uluslararası Hibe Programları, DERBİS V2.0 ve PRODES ile tanıştı.

Sivil Toplum İlişkilerin Müdürlüğü tarafından,  Bakanlık bütçesinden derneklerin projelerine Hibe Desteği Programı ve PRODES ile Yeni Nesil DERBİS v2.0 konularında eğitim semineri gerçekleştirildi.

İzmir İktisat Kongre Merkezi’ndeki seminer programına Vali Yardımcısı Kamil Köten, Sivil Toplum İlişkiler İl Müdürü Turgay Esen ve STK’ların temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan program, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nün dernek denetimlerinde katkı sağlayan, eğitim veren Kaymakamlık personeline sertifikalarının  Vali Yardımcısı Köten, tarafından taktim edilmesiyle de son buldu.

SİVİL TOPLUM BAŞKANLARINA PARA KAZANMA YOLLARI

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YENİ DERBİS VE PRODES İLE TANIŞTI

Eğitim semineri; Bilgisayar Mühendisi Hüseyin Uz’un DERBİS Genel Bilgilendirme konusunun yanında, Gamze İnceoğlu ile Tuğba Seçkin’in Dernek İşlemleri, Onur Yılmaz’ın Beyanname hazırlama, Barış Baknalı’nın Bildirimler’i takip, Azime Bozdemir ve  Garip Özdem’in Bakanlık Hibe Programı ile PRODES  konusu ve Avrupa Birliği Proje Uzmanı Ceyhun Çiçek’in Avrupa Birliği Projeleri ve Uluslararası Hibe Programları konularında yaptığı seminer sunumlarıyla devam etti.

Seminer, soru cevap bölümüyle sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir