CANTEN KAYA, BİRLİK SAĞLIK SEN ÜYELERİNE KİŞİSEL EĞİTİM VERDİ

CANTEN KAYA, BİRLİK SAĞLIK SEN ÜYELERİNE KİŞİSEL EĞİTİM VERDİ

Birlik Sağlık Sendikası (Birlik Sağlık Sen), canlı müzik eşliğinde, kişisel gelişim eğitim ve kahvaltı etkinliği düzenledi.

CANTEN, BİRLİK SAĞLIK SEN ÜYELERİNE KİŞİSEL EĞİTİM VERDİ

Birlik Sağlık Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Merkezi, şube başkanlığı, üniversiteler şubesi, iş yeri temsilcileri, üyeler ve il başkanlarıyla canlı müzik eşliğinde kişisel gelişim eğitimi ile kahvaltı etkinliğinde biraraya geldiler.

İzmir Çiğli Anemon Oteli’ndeki organizasyonunda önce kahvaltı ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Canten Kaya’nın eğitimi ve Sanatçı Ayhan Eskikalcı, Mustafa Gürsaç ve Turan Altan da seslendirdiği müziklerle son buldu.

Didem Tetik’in sunumunda gerçekleştirilen program, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol yaptığı konuşmada, sendikal çalışmaların önemine değinerek Sendikayı neden kurduklarını, doğru  sendikacılığın öneminin altını çizdi.

Hiçbir siyasi partinin güdümünde olmayacaklarını da vurgulayan Doğruyol,  “Biz sendikacılığı doğru yapacağız. Bizim yaptığımız sendikacılık ta din, dil, ırk, mezhep ayrımı olmadan siyasi görüşü ne olursa olsun fark etmeksizin ortak paydada buluşarak arkadaşlarımızın sendikacılık adına tüm sorun ve sıkıntılarına ses olmak adına buradayız.

Bu ülkede sendikacılığı doğru yapan, üyelerinin haklarını kanunlar çerçevesinde sonuna kadar koruyan insanların mutlaka olması gerekiyor. Yaptığımız iş sendikacılık. Önceliğimiz sizlerin hakkını hukukunu koruyabilmek ve bu yönde mücadele etmektir.” Dedi

CANTEN KAYA, BİRLİK SAĞLIK SEN ÜYELERİNE KİŞİSEL EĞİTİM VERDİ

Açılış konuşmasında Birlik Sağlık Sen Şube Başkanı Berna Boran, bugüne kadar yapılan Birlik Sağlık Sen Sendikası’nın çalışmalarına, üye sayısına, sosyal projelerine değinerek, “Gücümüz ve sesimiz, o kadar gür ve anlamlı ki emin olun herkes bizleri izliyor.” Dedi.

Sendikanın Üniversiteler Şube Başkanı Muhammed Danışkan’da Birlik ve beraberliğin empati ve samimiyetin önemine değinerek bir önceki dönem Üniversiteler Şube Başkanı Yasemin Zengin’e teşekkürlerini ifade etti.

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, çalışmalarından dolayı Zengin’e plaket verirken Danışkan da çiçek takdim etti.

Zengin ise ”22 yıllık sendika geçmişinin haklı gururunu yaşıyorum. Bizler bu mesleğin müdavimleri olarak  gençlerimizin yolunu açmalıyız” duygularını ifade etti.

Sendikanın Bozyaka Devlet Hastane temsilcilerinden Hemşire Yaren Özdemir de duygularını şöyle aktardı;  “Bundan 6 ay öncesinde sendikacılığa inanmıyorum derken kendimi bir anda Birlik Sağlık Sen temsilcilerinden biri olarak buldum. Fikirlerimin değişmesine sebep olan Şube Bakanımız Berna Boran’a teşekkür ederim. Burada olmamın en önemli sebebi karşımda muhatap bulmak her türlü sıkıntıda çözüm odaklı olunması ve herhangi bir ayrım yapılmaksızın insana değer katmasıdır.”

Konuşmaların ardından organizasyon Kişisel Gelişim Uzmanı Canten Kaya’nın Kişisel Gelişim programında, çalışma hayatına, Aile ilişkilerine, sağlıklı Kişisel ilişkilere de değinerek, devamlı hastalarla uğraşan Birlik Sağlık Sen üyelerinin zorluklarla nasıl mücadele edeceklerine dair tüyolar verdi.

Etkinlik katılan sanatçıların canlı müzik performansı eşliğinde sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir