Site icon İntroHaber

Gaziemir’de İş Yerlerinin Kurşunlayanlar yakalandı

İzmir Emniyeti Asayiş Şube

Gaziemir İlçesinde İş Yerlerinin Kurşunlanma Konusu

GAZİEMİR’DE İŞ YERLERİNİ KURŞULAYANLAR YAKALANDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 22.12.2023 günü saat 04:25 sıralarında Gaziemir ilçesinde bazı işyerlerinde meydana gelen kurşunlama ile ilgili operasyon gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziemir’deki  silahla ateş edilmek suretiyle mala zarar verme olaylarına ilişkin güvelik kamerası, Mobese ve PTS izlemeleri gerçekleştirildi.

Yapılan uzun izlemeler sonuçun da,  iki şüphelinin plakasız motosiklet ile olay yerine geldikleri ve yolcu kısmında bulunan şahsın işyerine ateş etmesinden hemen sonra olay yerinden uzaklaştıkları görüldüğü tespit edildi.

Yapılan açıklamada,”Polis Timleri, kamera görüntülerini incelenmiş, soruşturma derinleştirilerek olayı faili M.A.Ü isimli şahıs tespit etti.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmış, yapılan çalışmalar sırasında 26.12.2023 günü firari şüpheli M.A.Ü isimli şahıs yakalanmış, ayrıca yapılan kontrollerde şahsın 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu anlaşılmıştır.

27.12.2023 tarihinde işlemleri tamamlanarak adli mercilere sevk edilen M.A.Ü isimli şahıs yakalanıp tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Exit mobile version