MAÇLAR 19 ARALIK’TA TEKRAR BAŞLIYOR

Önceki günSüper Lig’in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırısına uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’i İzmir’deki evinde ki geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

Ankaragüçü – Çaykur maçında dövülen Hakem Halil Umut Meler’in bugün 13 Aralık 2023 te taburcu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Hakemler Kurulu (TFHK) ‘da tekrar toplanarak konuyu ve maçları, ligin son durumunu tekrar değerlendirdi.

TFHK Maçların 19 Aralık’ta tekrar başlaması kararını aldığı öğrenildi. FFB Ekşi yaptığı açıklamada “Maçlar 19 Aralıkta tekrar başlayacak. Erteleme maçları ise 10 Ocak 20224 ‘te yapılacak. Şiddete yeni kararlar getirmeyi düşünüyoruz. Bunu bugün de görüştük. Alınan kararları daha sonra görüşüp açıklanacak. Bu haftaki derbi maçları de değişmemiş oldu.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

TFHK BAŞKANI

Ekşi, saldırıya uğrayan Hakem Meler ile ilgili ise hakemliği bırakmaması umduklarını, 2024 yılında Uluslararası verilen maçlarda görev almasını beklediklerini açıklayarak ” Böyle yetişmiş kaliteli Hakemlerimizi kaybetmek çok kolay, ama yerini doldurmak, insan yetiştirmek çok zor.” Dedi.

Diğer taraftan Halil Umut Meler’in sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada ise kırıkların ileride iyileşeceğini, gözündeki morluk dışında ciddi rahatsızlığının kalmadığı açıklandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir