BAKAN YERLİKAYA İZMİR’DEN ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE SESLENDİ : YERİNİZ YOK

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya İzmir’den Seslendi: Organize Suç Örgütlerine Yer Yoktur

Ali Yerlikaya İzmir’de Organize suç örgütlerine seslendi; yeriniz Yoktur

İncelemelerde bulunmak üzere gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türkiye’nin Huzuru” toplantısı kapsamında İzmir’de, İzmir Valisi Süleyman Elban, il ve ilçe emniyet müdürleri, jandarma komutanlarıyla dört saat süren bir güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, “Türkiye yüzyılında, teröre, onların iş birlikçilerine, zehir tacirlerine, organize suç örgütlerine suçta kibirlenenlere yer yoktur. Kim olursa olsun bu yapıların hiçbiri devletimizden ve aziz milletimizden güçlü değildir. Huzur ve güveni tesis etmek binlerce yıllık devlet geleneğimizin en temel vasfıdır” dedi.

“Tahamüllümüz yok”  Yerlikaya, “Bu amaçla da son 150 günde, İzmir de Organize Suç Çetelerine yönelik düzenlenen 41 operasyonda 184 şüpheli şahıs gözaltına alındı 66 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. İzmir’de zehir tacirlerine yönelik 10 bin 84 operasyon gerçekleştirdik. Bu operasyonlarda 12 bin 581 şüpheli şahıs gözaltına alınırken 1.018 kişi tutuklanmıştı. Göz aydınlığı çocuklarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı zehretmeye kararlıyız. Bir çocuğumuzu, bir evladımızı dahi bu uyuşturucu belasından kaybetmeye tahammülümüz yok” diye konuştu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir