Doğu Perinçek, Türkiye’nin büyük  değişim yaşandığını belirterek İzmir adayını açıkladı

Doğu Perinçek, Türkiye’nin büyük  değişim yaşandığını belirterek İzmir adayını açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,  basın toplantısı düzenleyerek CHP Genel Başkanı değişikliğinin de değinerek İzmir adayını açıkladı: Rakibimiz yok.

İzmir il ve ilçe teşkilatı toplantısının ardından bası toplantısında açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yeni seçilen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e gönderme yaparak Amerika’nın adamı olduğunu iddia ederek isim vererek AK Parti, MHP ve CHP’nin sen tarafından olduğunu iddialarına ekledi.

CHP’deki değişim kendilerine yaradığının da altını çizen Doğu Perinçek partisinin yerel seçimlerde Türkiye’nin her yerinden aday çıkaracağını belirterek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylarının Serhan Bolluk olduğunu açıkladı.

Perinçek, “Kendimize güveniyoruz; Türkiye’yi yönetir bu zorluklardan çıkartırız. Karşımızda da rakip görmüyoruz” dedi.

Onu alkışlayanların da Türkiye’deki bölücü güçler olduğunu biliyoruz. Ekrem İmamoğlu kazandı, kaybeden ABD için eskimiş bir yöneticiydi. Atatürk’ün kurduğu devrim partisinin, Kurtuluş Savaşı’nın ateşi içinde kurulan bir partinin, tamamen bir Amerikan dostundan başka bir Amerikan dostunun eline geçmesi hepimiz için de son derece üzücüdür.

Türk milletine hiçbir umut vermiyor. Tabanda karamsarlık var. Türk milleti birbirine sandalye atanlara ülkenin yönetimini teslim etmeyecektir. CHP Türkiye’nin bundan sonra magazin gündeminde var ama siyasi gündeminde Türkiye’nin çözüm gündeminde olmayacakları bellidir.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bir soru üzerine Gazze için söz söyleme zamanın geçtiğini, göstermelik Kılıç çekme zamanın olmadığını, eylem zamanı olduğunu da vurgulayarak iktidarı Suriye ile birlikte Gazze’ye müdahale etmesi gerektiğini, ancak yaşananlara seyirci kaldığını da iddia etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir