GÖZLER CHP İZMİR BELEDİYELERİN DE YENİ ADAYLAR MI? ÇIKACAK!

CHP’de Genel Başkan seçimini 812 oyla Özgür Özel kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy kaldı ve hangi belediye başkanı değişcek Soruları gündeme geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı sonucunda partinin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. Özel böylelikle CHP’nin 8. genel başkanı oldu.

CHP’de Genel Başkan seçimini Özgür Özel kazandı. Gözler İzmir Büyükşehir Belediyesi bsşta olmak üzere İzmir ilçe belediye başkan adaylarını n seçimine odaklandı.

CHP 38. Olağan Kurultayı “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganıyla bugün Ankara’da gerçekleşti. Divan Başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı kurultayda, 81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi yeni genel başkanı ve yeni parti yönetimine karar verdi.

13 yıldır genel başkanlık görevini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel karşısında seçimi kaybetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy kalınca onu destekleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve onun gibi düşünen 11 ilçe belediye başkanına çevrildi. Hangi iş lçe belediye başkanı adsyları değilcek? Kimler deşişmeyecek? Vatandaş olarak bunu mersk etmeye başladı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir