BELEDİYENİN ELEKTRİKLERİ KESİLDİ Mİ? HANGİ BELEDİYE?

Belediyenin birimlerinde elektriklerin 15 gündür kesik olduğu iddia ediliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca ilçe başkanlığını iddiasına göre TEDAŞ’ın Buca ilçe Belediyesinin bazı birimlerinde 15 gündür borcundan dolayı kesik olduğu iddia ediliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser; “Şu anda ilçemizin en önemli hizmet kurumlarının elektriği kesik.” Dedi.

  • Altınkeser; Gerekirse Biz Öderiz
  • Buca Belediyesinin Elektrikleri Kesildi
  • Geleceğini Karartınız
  • Buca Belediyesi Borç Yükü Altında
  • Sadece Elektriği Değil Hizmeti de Kesildi

Şeklinde açıklamalarda da bulundu.

İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser yaptığı açıklamada, “TEDAŞ’ı da aradım. Biz ödeyelim dedim. Bize tek tek kesik olan birimlerin adreslerini verdiler. Biz daha önce söyledik, yardım edelim istedik fakat Belediyemizi borç yükü altında ezdirdiler. Bu kötü yönetimdir. Bu CHP’nin başarısız belediyeciliğinin en net örneğidir.” Diyerek olaya açıklık getirdi.

MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde elktrik kesintilerini gündeme getirdi.

Altıkeser, İzmir’in metropol ilçelerinden ve en eski yerleşim yerlerinden olan Buca Belediyesi’nin Borç Batağında Olmasından dolayı hizmet araçları başta olmak üzere, belediyeye ait araçlara yakıt temin edemediğini iddia etti.

Yakıt temin edemediği için çöp Kamyonları ve Tüm Birimlerdeki Araçların göreve tam kapasite ile çıkamaması ve Belediye Hizmetlerinin aksamasında olduğunu söyleyen Altınkeser, “Ardından bugün de Buca Belediyesi  bünyesinde bulunan Anaokulu ve Kreşler başta olmak zere, Buca Arena Stadyumu ve Işılay Saygın Gençlik Merkezinin Elektrikleri yaklaşık 15 Ay’dır. Ödenmeyen borçları yüzünden TEDAŞ tarafından kesilmiş. Seçime Günler Kala CHP’li Belediye Bataklığa Saplanıyor.” Şeklinde konuştu.

MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, “ Biz gerekirse borçları öderiz. Bu kötü yönetimin zarırını insanlarımız yani Bucalılar çekmememli.“ Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir