AK PARTİ GENEL KURULU’DAN İLK MESAJLAR

AK Parti Olağan Genel Kurulu Ankara’da saat10.00’da başladı.

AK Parti’de demokrasi şöleni! Olarak düzenlenen Genel Kurul sonrasında Türkiye Yüzyılı’nda Başkan Erdoğan’ın yeniden şekilenmiş  A Takımı belli oluyor: Kongre sonrası rota yerel seçimler hedef olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi delege kartını aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ve yardımcıları karşıladı.

AK Parti’de bugün Ankara’da yapılan kongrenin hazırlıklarını tamamladı. Genel Başkan Erdoğan, genel merkezde listeler üzerinde tek tek çalıştı. Türkiye Yüzyılı’nda AK Parti’nin yeni A takımı belirlenecek. Başkan Erdoğan kongrede hitabını gerçekleştirdikten sonra AK Parti Genel Merkezi’nde oylamanın bitimini bekleyecek. MKYK seçiminin ardından teşekkür konuşması gerçekleştirmesi beklenen Erdoğan yeni ekibiyle tanışma toplantısının ardından MKYK içinden yeni MYK listesini de açıklayacağı öğrenildi.

Başkan Erdoğan kongrede verdiği mesajlarda, “Hakka ve millete hizmet sevdasına, Türkiye sevdasına gönül veren herkesin bedeniyle olmasa bile kalbiyle, ruhuyla, aşkıyla, sevdasıyla bu salonda olduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“Bu sevda, hayatımızın gayesi olan davamızı yüceltme sevdasıdır. Bu sevda, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır. Bu sevda, Türkiye binyılına yürüyüş sevdasıdır. Bu sevda, şehitleri ve gazileriyle ecdadın emanetine sahip çıkma sevdasıdır. Bu sevda, yok sayıldıkça daha çok var olanların sevdasıdır. Bu sevda, kutsalları, ülkesi ve milleti için gözünü kırpmadan canını ortaya koyanların sevdasıdır. Bu sevda, ak saçlı ninelerimizin, ak sakallı dedelerimizin, gözleri umutla parlayan kadınlarımızın, erkeklerimizin, gençlerimizin sevdasıdır. Bu sevda, daha doğmamış bebeklerin, gelecek kuşakların sevdasıdır. Bu sevda, her gün yeni bir umutla uyanan mazlumların, mağdurların sevdasıdır. Bu sevda, her seçimde sandıklardan partimizi birinci çıkaran ana kadememizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, mahalle ve sandık temsilcilerimizin, velhasıl teşkilatımızın tüm mensuplarının, AK Parti’ye gönül veren herkesin, AK Parti ailesinin tüm üyelerinin sevdasıdır. Bu sevda, ülkemizin, milletimizin ve devletimizin beka mücadelesinin adı olan Cumhur İttifakı’nın sevdasıdır.” Dedi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir