GÜVENLİK TİMLERİ OTO HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERELARINDAN YAKALADI

GÜVENLİK TİMLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR OTO HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERELARINDAN YAKALANDI

Asayiş Şube Güvenlik Timleri yapılan çalışmalarda,  Oto ve motor bisklet hırsızlarına göz açtırmıyor. Uzun süredir hakkında araştırma yapılan şahıslar kameralardan takip ederek çalışmalar neticesinde yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Konak ve Bayraklı ilçelerinde bulunan oto servislerinden 3 otomobil, 1 motosiklet ve 1 araca ait plakaların çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan 150 saatlik güvenlik kamera izleme ve teknik çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahsın Konak ilçesinde olduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu olaydan sonra çalıntı araç üzerine başka bir araca ait plakaları takmaya çalıştığı esnada suçüstü yakalanmıştır.

Şüpheli şahsın çaldığı 3 otomobil, 1 motosiklet ve 1 araca ait plakalar bulunarak sahiplerine teslim edilmiş olup, şüpheli adli makamlara sevk edilmiş, B.Ö. isimli şahıs tutuklanmıştır.” Şeklinde bilgi verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir