İZMİR YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ SPORCULARI BAŞARIR!

İZMİR YEŞİLAY SPOR KULÜBÜ SPORCULARINDAN ARD ARDA BAŞARIR!

9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu, U17 Serbest Güreş müsabakalarında; İzmir Yeşilay Spor Kulübü sporcularının eşsiz başarısı. Özel bir günde özel başarılar elde eden İzmir Yeşilay Spor Kulübü sporcuları, 6 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük alarak takım halinde şampiyon oldular.

BİR DİĞER BAŞARI İSE ANKARA’DAN GELDİ!

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 8-10 Eylül tarihleri arasında Ankara da düzenlendi. İzmir Yeşilay Spor Kulübü sporcusu Osman İbrahim Erdöl, federasyon kupası müsabakalarında U12 Erkekler Kılıç Branşında 2. oldu.

Ankara’da 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen U10-U12-U14 Eskrim Federasyon Kupası, 31 ilin genç sporcularını ağırladı.

Bu büyük organizasyonda bin75 sporcu ter dökerken, epe, flöre ve kılıç kategorilerinde müsabakalar gerçekleştirildi.. İzmir Yeşilay Sporcuları

Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 2023-2024 faaliyet takviminde önemli bir yer tutan bu etkinlikte,  Adıyaman’dan Bolu’ya kadar Türkiye’nin dört bir yanından genç eskrimciler piste çıktı.

Toplamda 364 sporcu epe kategorisinde, 273 sporcu flöre kategorisinde ve 438 sporcu ise kılıç kategorisinde mücadele etti.

Her iki spor salonunda da gerçekleşen bu organizasyon, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir