Site icon İntroHaber

ULUDAĞ : RAKİPLERİMİ SİYASETTE DE TUŞ EDECEĞİM

RAKİPLERİMİ SİYASETTE DE TUŞ EDECEĞİM

Dünya Şampiyonu Mardinli Mucip Uludağ,  AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı oldu.  Milletvekili Aday Adayı Mucip Uludağ, “Siyasette de rakiplerimizi tuş edeceğiniz.” Şeklinde konuştu.

Kardeşiyle birlikte Kareteci olan, Dünya şampiyonalarına katılan Dünya Şampiyonluğu ve bir çok şampiyonluk da elde eden Mucip Uludağ, öğretmenlik, okul müdürlüğü ile başlayan bürokrasi hayatına halen Büro Memur-Sen İzmir Şube Başkanı olarak devam ediyordu. 

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı olma kararı alan, aslen Mardinli olan Mucip Uludağ, aday adaylığı ile ilgili ilk açıklamasını İzmir Mardinliler Vakfı’nda yaptı.

 Uludağ, “Verilen her görevi canla ve başla ifa ettim. 20 yılı aşkın sivil toplum kuruluşları ve kamu tecrübemi siyasete aktarmak ve Türkiye yüzyılı hedefi için bu kutlu davaya katkı sunmak adına 28.Dönem 2023 Genel Seçimlerinde İzmir’den milletvekili aday adayı oluyorum. İzmir’in sesi, çalışkan yüzü olmak istiyorum. Allah utandırmasın. Mevla’m yâr ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

MUCİP ULUDAĞ ADAYLIK BAŞVURUSUNU DA YAPTI Büro Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Mucip Uludağ, İzmir Mardinliler Vakfı’nda aday adaylığını açıklamasının ardından Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’na giderek aday adaylığı ile ilgili başvuru evraklarını AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrullah Duran’a teslim etti

Exit mobile version