İZMİR POLİSİ 8 TON KAÇAK ETİL ALKOL YAKALADI

İzmir Emniyeti Müdürlüğü Polisleri, Sahte Etil Alkol Kaçakçılarına Operasyon düzenlendi.

İzmir Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sahte etil alkolle mücadelesi sürüyor. Mücadele kapsamında, tüketildiğinde yaşanabilecek ciddi sağlık sorunları ve neden olabileceği ölümlerin önlenmesine yönelik yapılan çalışmaları sürüyor.

İzmir merkezli olarak tüm Türkiye’ye kargo gönderileri yapan, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilerek depolanan ve vatandaşa sahte içki yapımında kullanmaları için sosyal medya üzerinden dezenfektan görünümünde satışa sunduğu öğrenildi. Yapılan kaçakçılara yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, Karşıyaka, Kemalpaşa ve Buca ilçelerinde bulunan 1 iş yeri, 3 araç ve 1 depoda yapılan aramalarda; 8 Ton Sahte Etil Alkol ele geçirildi. Yakalanan 9 şüpheli hakkında adli işlem yapılmış, şüpheliler adliyeye sevkedildiği öğrenildi.

Yapılan açıklamada, “Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak, ilimizde insan sağlığına ciddi zararları olan, sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanan ve satışa sunulan yasadışı etil alkol ticareti ile mücadelemiz vatandaşlarımızın da desteği ile devam ediyor.” Şeklinde ifadelere bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir